Naast de wekelijkse danslessen tijdens het schooljaar, biedt Polydans een extra aanbod aan i.s.m. Passerelle in de vorm van verschillende workshops en projecten. Dit extra aanbod zorgt ervoor dat elke danser lessen kan volgen bij straffe namen in diverse stijlen en op verschillende niveau’s.

MASTERCLASS KLASSIEK BALLET
Alain Honorez geeft onze eerste masterclass Klassiek Ballet. Hij was lange tijd Principal Dancer van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Tijdens zijn carrière danste hij tal van (neo-)klassieke en moderne hoofdrollen en werkte hij samen met gerenommeerde choreografen zoals Marcia Haydée, Kathryn Bennetts, William Forsythe, Jiri Kylian,... Hij is freelance danser en docent aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen en Dansstudio Arabesque.

In de volgende links maak je kennis met Alain Honorez. In Made Man etaleert hij zijn virtuositeit en in backstage Doornroosje komt Alain even aan het woord.

Wanneer: donderdag 2 november
Waar: Studio 4, Passionistenlaan 1A, Kortrijk

18:30-20:00 Semi Gevorderden +13j (voor wie al 5j ballet volgt, 1u/week)
20:00-21:30 Gevorderden +14j (voor wie al 5j ballet volgt, meerdere uren/week)

Prijs: € 15 per les
inschrijven: Bernadette De Deygere, 056 25 50 76 of info@polydans.be


DANSPROJECT
Dansproject is een collectief van enkele jongerencompagnies, die op een sterk niveau met een professionele omkadering en coaching, dansen. Jaarlijks brengt elke compagnie een nieuwe creatie van tussen de 10 à 15 min.

De crew hedendaags van Polydans is éen van de deelnemende dansgroepen, naast o.a.  Impuls Company uit Geel, Danscompagnie Arlekino uit Antwerpen, Cocon Leuven,...
Dansproject zet een staalkaart neer van topdansscholen doorheen Vlaanderen.

Elke compagnie of vzw organiseert in zijn stad een voorstelling van Dansproject. Op die manier kunnen alle compagnies 5 a 6 keer optreden, verspreid over Vlaanderen.

De crew hedendaags zal in 2018 optreden in Antwerpen, Bornem, Geel, Lier en Leuven met DANSPROJECT.

Op zondag 4 maart 2018 strijkt Dansproject neer in de BUDASCOOP te Kortrijk. Save the date en kom dat zien!
Zomer 2017
In aanloop naar het nieuwe dansjaar werd er heel wat gedanst in onze studio's!

Tijdens de dansstages Kies & Mix konden lessen hedendaags, klassiek én hiphop gecombineerd worden.
Lesgeversvan dienst waren Judith Clijsters en Darline Deprez voor hedendaags, Bernadette De Deygere voor klassiek en Anke Clinck en Lowie Deseyne voor hiphop.

Enkele klassieke dansers kregen de kans om een masterclass te volgen bij Frederik Deberdt, topdanser bij Malandain Ballet Biarritz.

Jonge dansers tussen 6 en 12 jaar gingen aan de slag tijdens de zomerateliers Diep in de zee, dat resulteerde in een mooi toonmoment in Budascoop,Kortrijk.POLYDANS VZW
Secretariaat:
tel: 056 25 50 76
telefonisch bereikbaar ma-vrij van 9:00-17:00

De lessen gaan door in het Groeningeheem, Passionistenlaan 1A, Kortrijk
email: info@polydans.be